čtvrtek 27. července 2017

ZOO Ostrava

Protože nám nakonec nevyšel výlet do ZOO Lešná, když jsme byli v Bezměrově, slíbila jsem dětem aspoň Ostravu. Vyrazili jsme ve čtvrtek, před půl devátou ať jsme tam lehce po otevření. Zatažená obloha nás neodradila. Kapku nás zneklidnil prudký půlhodinový liják, který nás potkal hned po vstupu do ZOO :-D Dali jsme si minikoblížky,na které aspoň v dešti nelítaly vosy.
Pak už za mraky vykukovalo slunko a prohlídka pokračovala. Zvířata jsem moc nefotila, vím že kvalita těch fotek je stejně za skly a mřížemi na bzum. Díky ne úplně horkému počasí jsme viděli zvířata fakt pěkně a nutno ocenit že ostravská ZOO za poslední roky udělala opravdu kus práce a žvířata se tu mají o mnoho lépe. Dva týdny staré slůně, bufetící medvěd, krásný tamarínek, spící leguán a naprosto kouzelná vydří rodinka byly pro nás tentokrát vrcholem.
Výlet jsme zakončili obědem, během kterého opět lilo a pak už si jen Bobani vybrali každý miniplyšáka- Majda lenochoda Viktora Speedyho a Maty nosorožce Nicka Alfréda a celou spáteční cestu přehrávali jakési scénky z filmi Zootropie :D

Žádné komentáře:

Okomentovat